Nastavte si kalendáře na 6. června, bude se konat WWDC

Nastavte si kalendáře na 6. června, bude se konat WWDC

Apple včera oznámil, že WWDC se bude konat tento rok 6. - 10. června v San Franciscu v Moscone West. Tento rok Apple plánuje odkrýt budoucnost iOS a Mac OS, včetně demonstrace aplikací, které vývojáři mohou postavit pomocí pokročilých frameworků Apple a více než 100 technických sezení prezentovaných inženýry Apple.

Philip Schiller se k této akci vyjádřil slovy: "Tento rok na konferenci ukážeme budoucnost iOS a Mac OS. Jestliže jste vývojář iOS nebo Mac OS X, je to událost o kterou nebudete chtít přijít."

Ačkoliv se objevily zprávy, které naznačovaly, že by Apple měl představit nový iPhone právě na této konferenci, pozdější zprávy ukazují, že konference bude zaměřena čistě na software a uvedení nového hardware se neplánuje. Oproti tomu se vývojáři prý mohou těšit na představení iOS 5. Mluví se o tom, že iOS 5 bude umožňovat přistupovat k hudbě, fotografiím, filmů a dalšímu obsahu ze vzdálených úložišť na internetu (podle chystaných změn v Mac OS X to vypadá, že se bude využívat zejména WebDAV protokol) A co konference slibuje?

  • Více než 100 technických sezení prezentovaných inženýry Apple na téma týkající se vývoje, deploymentu a integrace posledních technologií iOS a Mac OS X
  • Více než 1000 inženýrů Apple bude pomáhat návštěvníkům s kódem, pomůže jim s optimálními vývojářskými technikami a provedou zájemce způsobem, jak nejlépe využít technologie Mac OS X a iOS v jejich aplikacích
  • Návštěvníci budou mít možnost připojit se tisícovkám kolegů-vývojářů aplikací pro iPad, iPhone a Mac OS
  • Nebudou chybět ani Apple Design Awards pro iPad, iPhone a Mac OS aplikace, které demonstrují technickou výjimečnost, inovaci a vynikající design.

Zájemci si mohou objednat lístky přes stránky http://developer.apple.com/wwdc.

Aktualizace: Lístky na WWDC byly vyprodány během 12ti hodin. To je možná nový rekord.

Poslat Nastavte si kalendáře na 6. června, bude se konat WWDC na facebook
Publikováno 30.11.2010
 

Změna barev | Autorská práva | Kontakt | Podpora | RSS kanály
© 2006 Gandalf, Design by Mirek
Creative Commons License