Apple zvolil nového staršího vice presidenta operací pro řešení kvality produktů

Apple zvolil nového staršího vice presidenta operací pro řešení kvality produktů

Jeff Williams, který přišel do Apple z IBM před více než 10ti lety byl povýšen tento měsíc aby se připojil k týmu exekutivy a stal se pravou rukou Tima Cooka.

Tento krok přišel po problémech s kvalitou iPhone 4, který má problémy s kontroverzním návrhem antény, výkonem Bluetooth a nepředvídatelným senzorem přiblížení - všechny tyto problémy tak zhoršili dojem prvním majitelům tohoto telefonu.

Před tím, než byl Williams jmenován Vice Presidentem provozu v roce 2004, pracoval na pozici vedoucího celosvětového zásobování a byl zodpovědný za spravování dodávek Apple a dodávek komponent na trh s digitální hudbou.

Podle Apple sehrál Williams klíčovou roli při vstupu společnosti na mobilní telefonní trh při spuštěním prodeje iPhone telefonu a vedl celosvětové provoz pro iPod a iPhone od této doby. Ve své nové roli se má Williams zaměřit na předpokládanou kvalitu produktů a vést tým lidí, kteří budou po světě zodpovědní za správu dodávek zboží.

Někteří věří, že Apple připravuje Williamse na roli Tima Cooka, který by se mohl dostat na pozici Steva Jobse jako CEO (připomeňme, že Steve Jobs měl závažné zdravotní problémy a je možné, že si vezme zdravotní dovolenou). Tim Cook se profiluje jako nejpravděpodobnější nástupce Steva Jobse.

Poslat Apple zvolil nového staršího vice presidenta operací pro řešení kvality produktů na facebook
Publikováno 30.11.2009
 

Změna barev | Autorská práva | Kontakt | Podpora | RSS kanály
© 2006 Gandalf, Design by Mirek
Creative Commons License