Předobjednávky pro iPhone 5 přesáhly 2 milióny kusů během prvních 24 hodin

Předobjednávky pro iPhone 5 přesáhly 2 milióny kusů během prvních 24 hodin

Poptávka po telefonech iPhone 5 přesáhla nabídku, ačkoliv Apple tvrdí, že "většina před objednávek" bude doručena zákazníkům 21. září. Nové objednávky by měly dorazit v říjnu.

"Předobjednávky iPhone 5 zacloumaly s rekordem, který držel iPhone 4S a reakce zákazníků jsou fenomenální," říká Philip Schiller.  "iPhone 5 je dosud nejlepší iPhone, nejkrásnější produkt, který jsme kdy udělali a doufáme, že se bude zákazníkům líbit stejně, jako nám."

iPhone 5 bude dosupný v obchodech Apple od pátku 8 hodin, včetně některých dalších nákupních řetězcích jako Best Buy, RadioShack, Target a dalších. Současně se také objeví v Kanadě, Anglii, Německu, Francii, Austrálii, Japonsku, Hong Kongu a Singapuru. Další země, včetně české replubliky budou následovat 28. září.

Jen pro srovnání iPhone 4S byl k dispozici sedmi zemím při svém uvedení 14. října. 22 dalších bylo přidáno koncem stejného měsíce. Uvedení iPhone 5 je tedy nejrychlejší vypuštění nového produktu v historii Apple, protože plánuje vypustit iPhone 5 do 31 zemí ještě před koncem měsíce. Odhaduje se, že během září Apple prodá více než 10 miliónů kusů telefonů. Vzhledem k tak úspěšným předobjednávkám to vypadá, že je toto číslo značně podhodnoceno.

Poslat Předobjednávky pro iPhone 5 přesáhly 2 milióny kusů během prvních 24 hodin na facebook
Publikováno 30.11.2011
 

Změna barev | Autorská práva | Kontakt | Podpora | RSS kanály
© 2006 Gandalf, Design by Mirek
Creative Commons License