Apple vypustil iPhone OS 3.1.3

Apple vypustil iPhone OS 3.1.3

Apple včera vypustil iPhone OS ve verzi 3.1.3 pro iPhone a iPod touch, který má zvýšit přesnost zobrazování úrovně napětí baterie u iPhone 3GS.

Aktualizace také řeší problém kdy se aplikace třetích stran nemusely v určitých případech spouštět. Řeší také chybu, která způsobuje pád aplikace při použití japonské Kana klávesnice.

iPhone OS 3.1.3 také obsahuje několik bezpečnostních aktualizací u CoreAudia, ImageIO, Recovery Módu a WebKitu. Kompletní podrobnosti jsou k dispozici na stránkách Apple. Aktualizace iPhone a iPodu touch je dostupná pro stažení přes iTunes.

Poslední aktualizace systému přišla v říjnu. Opravila problém, který znemožňoval iPhone vzbudit ze spánku, a přerušil služby telefonu do restartu.

Minulý týden se iPhone OS 3.2 objevil v novém iPadu. Zatím je však tento systém k dispozici pouze pro iPad, který se začne prodávat koncem března.

iPhone 3.2 nabízí několik vylepšení u současného operačního systému, včetně domovské obrazovky, která může být zobrazována horizontálně i vertikálně. Není však zřejmé, jaké další funkce systému z verze pro iPad se dostanou do iPhone nebo iPodu touch.

Poslat Apple vypustil iPhone OS 3.1.3 na facebook
Publikováno 30.11.2009
 

Změna barev | Autorská práva | Kontakt | Podpora | RSS kanály
© 2006 Gandalf, Design by Mirek
Creative Commons License