iPodu nano se ničí LCD displej?

iPodu nano se ničí LCD displej?

AppleInsider upozorňuje na množící se problémy iPodů nano s LCD obrazovkou. Zákazníci publikují v konferencích zprávy, kde uvádí že pro rozbití LCD obrazovky stačí upustit iPod nano do kapsy. Na stránkách Apple to vypadá, že se společnost maže veškeré připomínky týkající se LCD obrazovek, jakmile se objeví. Stále však existuje diskuzní skupina s více než 500 připomínkami, upozorňující na prasklý či jinak poškozený LCD displej.

Prezident iPodResQ, společnost, která nabízí výměnu LCD displejů zákazníkům tvrdí: "Displeje iPodu nano jsou stejně křehké jako jakéhokoliv jiného iPodu s LCD, nicméně veřejnost má dojem, že jej může nosit v zadní kapse nebo jej mít uvnitř batohu bez obav - což je velmi daleko od pravdy."

iPodResQ dostala iPodů nano k opravě mnohem více než původně očekávala. Od minulého čtvrtku společnost zpracovává více stovky poškozených LCD displejů a poptávka roste den ode dne.

"První iPod nano jsme vyměňovali den po té, co byl uvolněn, to nikdo z nás nečekal" iPodResQ byl tak přinucen zvýšit cenu za opravu z 99 dolarů na 145 dolarů, protože již začaly docházet zásoby LCD obrazovek.

Apple neudělal oficiální komentář k tomuto problému, nicméně telefonní podpora tvrdí majitelům iPodů nano, že poškození LCD displeje není kryto záručními podmínkami. Mnoho zákazníků Apple podlehlo tvrzení Steva Jobse: " 1 000 skladeb ve vaší kapse a neuvěřitelné malý.". Proto pokud máte iPod nano, pořiďte si na něj raději nějaký odolnější obal.

Poslat iPodu nano se ničí LCD displej? na facebook
Publikováno 30.11.2004
 

Změna barev | Autorská práva | Kontakt | Podpora | RSS kanály
© 2006 Gandalf, Design by Mirek
Creative Commons License