Včerejší Let's rock

Včerejší Let's rock

O tom, že se chystá speciální událost Apple se na těchto stránkách psalo již minulý týden. Celá událost je nyní k dispozici pomocí video streamu. A co bylo k vidění?

Apple uvedl iTunes 8, který má novou funkci pro vytváření playlistů, podporu HD rozlišení TV filmů a nové zobrazení alb do mřížky. NBC Universal se vrací k iTunes. NBC bude nabízet první dva týdny download zdarma jeden ze svých nejlepších seriálů, primériové epizody jako Knight Rider, My Own Worst Enemy, Kath & Kim.

Nejvýznamnějším zařízením oznámeným na události byla čtvrtá generace iPodu nano. Kromě výrazně upraveného designu, Apple přidal nový interface a hardware zapůjčený z iPodu touch: čtvrtá generace iPodu nano je první s akcelerometrem, což umožňuje jednoduchý Cover flow mód. Umožňuje také rychlejší prohlížení fotografií a ovládání hudby.

Apple také využil příležitosti pro uvedení přepracovaného iPodu s hardwarovým ovládáním hlasitosti a vestavěným Nike + iPod popodry, a 120GB iPod classic s barevnými kombinacemi jako iPod shuffle.

Apple také uvedle firmware 2.1 zaměřený na chyby a zcela nové sluchátka, které obsahují také mikrofon.

Poslat Včerejší Let's rock na facebook
Publikováno 30.11.2007
 

Změna barev | Autorská práva | Kontakt | Podpora | RSS kanály
© 2006 Gandalf, Design by Mirek
Creative Commons License