Staré dobré hry na novém dobrém OS X

Staré dobré hry na novém dobrém OS X

Good Old Games je digitální prodejce her, který získal větší popularitu mezi společnostmi, které nabízí staré tituly her na moderních operačních systémech. Dnešním dnem se zaměřil také na Macovské uživatele a začíná jim nabízet svůj katalog her, který můžete přehrávat na Macovi.

V nabídce společnosti je nyní více než 50 titulů, které je možné přehrát na Applovském hardware, včetně velkých hitů jako Syndicate nebo Wing Commanders 1 a 2. Další tituly, kompatibilní s Macem mají následovat.

Většinu titulů bylo sice možné spustit na Macovi, ale vyžadovalo to trochu více práce. Pro DOSBox tituly to znameno, že se hra musela nejdříve nainstalovat ve Windows a pak ji teprve spustit přes OS X. Podobný software, založený na stejném kódu je např. Boxer, který recenzovala Ars Technica před měsícem.

Integrace těchto starých her s novým operačním systémem je udělaná velmi dobře. Od Good Old Games jednoduše získáte .dmg soubor, který otevřete a přesunute do aplikací. Tam se chová jako regulérní aplikace a odpadají vám tak problémy vzniklé z instalací her pod Windows. Navíc je aplikace bez digitálních zámků, takže ji můžete nakopírovat bez technického omezení. K dispozici je i dokumentace, kterou by jste jinak museli hledat na internetu v nekvalitních skenech.

Poslat Staré dobré hry na novém dobrém OS X na facebook
Publikováno 30.11.2011
 

Změna barev | Autorská práva | Kontakt | Podpora | RSS kanály
© 2006 Gandalf, Design by Mirek
Creative Commons License