Připravovaný Mac OS X 10.6.3 má řešit pády aplikací

Připravovaný Mac OS X 10.6.3 má řešit pády aplikací

Apple ve středu začal testovat další vývojovou verzi Mac OS X 10.6.3, která je třetí plánovanou aktualizací systému a bezpečnostní aktualizace Snow Leoparda. První beta verze obsahovaly opravy chyb u více než sedmedesáti komponent s důrazem na stabilitu.

Lidé, kteří jsou seznámeni se situací okolo vývoje systému tvrdí, že se jedná o první externí sestavení software Mac OS X 10.6.3 označované číslem 10D522 a s velikostí 664,7 MB v delta formě - obsahuje celkem 221 oprav kód v 92 různých systémových komponentech.

Mezi jinými, největší pozornost získaly AppKit, CoreMedia, Desktop Services, FileSync, Fonts, HIToolbox, iCal, Mail, MobileMe a QuickTime Player X, alespoň podle některýh zpráv.

Další vítané vylepšení zahrnuje opravu automatického korektoru, opravy pro pády při tisku při použití AppeKitu, opravy Doku, iCalu, Mailu, Photo Booth, Rosetty, Spotlightu, Sdílení obrazovky a aktualizace software.

Celkem bylo opraveno 60 samostatných kousků kódu, které mohly vést k pádu systému.

Apple také přiznal známé problémy se středeční beta verzí, včetně zamrzání iTunes, potencionálních anomálií při aktualizaci aplikací, zobrazení předvoleb monitoru a navigaci ColorSync Utility Filters .

Apple začal připravovat první beta verzi 10.6.3 už minulý měsíc. Podle všeho to vypadá, že se Apple rozhodl počkat s aktualizací Snow Leoparda až do doby po svátcích. Během této doby zkompiloval a vyhodnotil okolo 15ti dalších sestavení.

Poslední verze Snow Leoparda Mac OS X 10.6.2, byla vypuštěna v listopadu. Řešila publikovanou chybu, která mohla smazat dat v účtu při přihlašování a odhlašování z účtu hosta. Aktualizace také zahrnovala nativní podporu pro multi-touch Magic Mouse.

O dva měsíce před tím, v září, Apple vypustil Mac OS X 10.6.1. Aktualizace přišla dva týdny po uvedení Mac OS X 10.6. Řešila problémy se stabilitou, kompatibilitou a bezpečnostní problémy Mac OS X.

Poslat Připravovaný Mac OS X 10.6.3 má řešit pády aplikací na facebook
Publikováno 30.11.2009
 

Změna barev | Autorská práva | Kontakt | Podpora | RSS kanály
© 2006 Gandalf, Design by Mirek
Creative Commons License