Objevují se první problémy s iPhone 5

Objevují se první problémy s iPhone 5

Jak Apple prodává uživatelům první iPhone 5, začínají se objevovat různé stížnosti uživatelů, kterým se ta či ona funkce nelíbí. Podívejme se na nejčastější problémy.

Pomalé Wifi

Uživatelé si stěžují, že připojení na WPA2 chráněné WiFi sítě je pomalé. Podle všeho tentýž problém nezahrnuje dřívější iOS zařízení na stejných sítí. Někteří uživatelé tvrdí, že vypnutím LTE pomáhá odstranit problém, ale pochopitelně to není řešení pro všechny. Podle všeho je si Apple vědom tohoto problému a prý je pomalá rychlost pravděpodobně chyba v software. Dalším důvodem mohou být individuální hardwarové problémy či nekompatibilita s příslušnou Wifi stanicí, protože zdaleka ne všechny iPhone 5 mají problém.

Poškrábaný hliník

Nový aluminiový obal iPhone 5 je docela odolný proti poškrábání, nicméně okolí obrazovky se může odřít a odkrýt tak čistou vrstvu hliníku. AllThingsD však poznemenává že hliník není tak idolný vůči škrábancům jako nerez ocel použitá v iPhone 4 a iPhone 4S.

Unikající světlo

Další velmi častou chybou je malý unik světla z LED podsvícení přes prasklinu v rohu předního panelu, který drží hliníkový obal. Chyba je však vidět jen za velmi nízkého osvětlení nebo úplné tmy. Problém nijak neovlivňuje fungování zařízení, nicméně Apple zařízení, které tuto chybu má, bez řečí vyměňuje.

Zmatená Siri

V ČR se nás tento problém příliš netýká, nicméně v americe má Siri problém s výsledky předpovědi počasí pro některá velká města.

5GB je dost pro všechny?

Když Steve Jobs představoval iCloud, domníval se že 5 GB je dostatečný prostor pro zálohu kohokoliv. Bohužel nevzal v úvahu, že lidé mohou používat společný iCloud účet, případně více iZařízení najednou. Pak jim těch 5 GB nemusí stačit. A jako napotvoru, právě tento měsíc končí akce pro uživatele mobileme, kteří mohli využívat 20 GB limit v iCloudu.

Poslat Objevují se první problémy s iPhone 5 na facebook
Publikováno 30.11.2011
 

Změna barev | Autorská práva | Kontakt | Podpora | RSS kanály
© 2006 Gandalf, Design by Mirek
Creative Commons License