Nevěřte všem reklamám na Samsung

Nevěřte všem reklamám na Samsung

Tenista Ferrer má nyní pěkné faux pas, na twitteru prohlásil, že ho Samsung Galaxy S4 dělá šťastným, na druhou stranu, přestože jej Samsung dělá šťastným, na twitter to napsal přes iPhone. (U tweetu se zobrazuje hláška Via Twitter for iPhone). Potud by to ještě šlo, nicméně si začal ještě pochvalovat funkce S Health (Aplikace, která je schopna využít externích senzorů pro měření srdečního tepu, váhy, cukru v krvi atp.). Průšvih je v tom, že i přes to, že tweet smazal a a nahradil jej novým, již bez dodatku s iPhone, několik lidí si původní tweet vyfotilo. Jen pro úplnost, Samsung spozoruje Mutua Madrid Open tenisový turnaj, který začíná tento víkend.

A není to poprvé, kdy se takto profláknou některé protimluvy. Huffington Post kde nová mluvčí mluvila o tom, jak má nový exkluzivní vztah k BlackBerry, začala tweetovat z iPhone.

Stejně tak společnost CCT vlastněná čínskou vládou podporovala akce proti Apple na sociálních médiích - z iPhonu a iPadu.

Není také bez zajímavost, že přestože Samsung utratil za reklamu více než 400 miliónů dolarů, nebyly to dobře investované peníze. Interní studie Samsugu poukázala, že prestože spot běžel v nejprestižnějším čase - na Super Bowlu, polovina diváků, kteří sledovali drahou reklamu pro Galaxy Tab si mysleli, že se dívali na reklamu na iPad. Zpráva pak byla později využita společnosti Apple jako důkaz, že Samsung kopíruje jeho design a marketing.

Je docela legrační, že interní stude tvrdí, že primárním důvodem, proč zákazníci nepřemýšlí o Galaxy Tabu je, že "nemají dost povědomí o produktu" a poznamenávají, že "TV reklama má minimální dopad právě díky špatnému přiřazení ke značce.".

Poslat Nevěřte všem reklamám na Samsung na facebook
Publikováno 30.11.2012
 

Změna barev | Autorská práva | Kontakt | Podpora | RSS kanály
© 2006 Gandalf, Design by Mirek
Creative Commons License