Majitelé iPhone jej ničí, aby získali upgrade

Majitelé iPhone jej ničí, aby získali upgrade

Pojišťovací společnost, která zajišťuje pojištění iPhone tvrdí, že čtyři z deseti škodných událostí jsou podezřelé, a množství podezřelých škodných událostí se zvětšuje v okamžiku, kdy přichází nový model. Pojišťovna Supercover tvrdí, že mnoho uživatelů iPhone úmyslně rozbíjí svoje zařízení a vyplňuje falešný požadavek na pojistku, aby mohli upgradovat na poslední model. Pojišťovna sdělil Sky News Sunday, že v době uvedení posledního iPhone 3GS se zvýšil počet škodných událostí o 50 procent.

Pojišťovna Supercover nabízí pojištění přístrojů, které lidé nosí s sebou, včetně mobilních telefonů, PDA, Blackberry, přenosných počítačů, navigací, MP3 přehrávačů, iPodů, fotoaparádů, videokamer, herních konzolí atd. Standardní pokrytí pojistky zahrnuje krádež, ztrátu, náhodné poškození, poškození kapalinou, vandalismus, rozšířenou záruku atd.

Podle ředitele pojišťovny SuperCover, Carmi Korine, uživatelé iPhone nechtějí čekat na upgrady, chtějí získat okamžitě poslední model a zacházejí až k extrémním prostředků. Mnoho poškozených modelů, které společnost obdržela vykazuje známky alespoň šesti údery kladiva. Jedno zařízení bylo upoštěno na dlažbu a přejeto autem.

Avšak podle ředitelky společnosti je iPhone velmi obtížné poškodit. Falešné požadavky na pojistku jsou velmi jasně identifikovatelné. Velmi poškozené iPhony totiž přitahují pozornost. Nedostávají se do tohoto stavu ani po přejetí autem či pádu z vysoké budovy.

Poslat Majitelé iPhone jej ničí, aby získali upgrade na facebook
Publikováno 30.11.2009
 

Změna barev | Autorská práva | Kontakt | Podpora | RSS kanály
© 2006 Gandalf, Design by Mirek
Creative Commons License