Apple vypustil druhou beta verzi Mac OS X 10.6.4 - 10F46

Apple vypustil druhou beta verzi Mac OS X 10.6.4 - 10F46

Další aktualizace Snow Leoparda (Mac OS X 10.6.4) bude pokračovat tam, kde Mac OS X 10.6.3 skončil s problémy kompatibility s OpenGL aplikacemi a bude opravovat problémy s aplikacemi Apple a třetích stran.

Alespoň podle seznamu oprav kódu, které ve čtvrtek Apple poskytl některým vývojářům společně s externí beta verzí Mac OS X 10.6.4 (sestavení 10F46). Tato verze přišla asi týden po té, co Apple vypustil první beta verzi aktualizace Snow Leoparda, která se zaměřila na grafické ovladače, sdílení s Windows, Time Machine, USB zařízení a Voice Over.

Zatímco oblasti o které se vývojáři mají zejména zajímat jsou stejné jako v posledním sestavení, Apple přidal opravu pro padající spojení s Cisco VPN a požádal vývojáře, aby překontrolovali také spolehlivost VPN spojení v beta verzi.

Podle vývojářů testujících Mac OS X 10.6.4, další opravy jsou také v kartách pro párování Apple remote s Macy, grafické anomálie, které se objevují při editaci obrázků v plné obrazovce u iPhoto a přehrávání videa v DVD přehrávači.

Další oprav měly odstranit problémy s Parantal Controls, nestálé chování USB klávesnice, 3D animace a problémy se spouštěním Adobe CS3 aplikací jako Photoshop a Illustrator.

Poslat Apple vypustil druhou beta verzi Mac OS X 10.6.4 - 10F46 na facebook
Publikováno 30.11.2009
 

Změna barev | Autorská práva | Kontakt | Podpora | RSS kanály
© 2006 Gandalf, Design by Mirek
Creative Commons License