Apple potvrdil chybu budíků v iOS, doporučuje počkat do 3. ledna

Apple potvrdil chybu budíků v iOS, doporučuje počkat do 3. ledna

Apple potvrdil, že v iOS je chyba, která znemožňuje nastavenému (neopakovanému) alarmu zvonění během prvních pár dní nového roku. Doporučuje aby uživatelé nastavili budík až po 3. lednu, kdy bude fungovat správně.

Jak postupně přecházely jednotlivé časové zóny do nového roku, začaly se objevovat zprávy, že přestalo fungovat upozornění na zařízeních s iOS v okamžiku, kdy se datum posunulo do 1. ledna 2011. Podle zprávy je problém na zařízeních s iOS 4.2.1 - tedy poslední verzí tohoto systému.

Mluvčí Apple - Natalie Harrison, odpověděla Macworldu, že Apple si je problému vědom a problém se týká alarmů, nastavených na 1. a 2. ledna. Zákazníci mohou nastavit pravidelné upozornění pro tyto data a všechny upozornění budou fungovat správně počínaje 3. lednem.

Problém je prý způsoben chybou iOS, který opomenul změnu na zimní čas. Po té co se uživatelé v Austrálii probudili o hodinu dříve, Apple v Austrálii informoval uživatele, že Apple již o této chybě ví a aktualizace bude tuto chybu řešit. V listopadu pak Apple informoval uživatele vydáním dokumentu, kde doporučuje vypnout opakující se alarmy.

Poslat Apple potvrdil chybu budíků v iOS, doporučuje počkat do 3. ledna na facebook
Publikováno 30.11.2010
 

Změna barev | Autorská práva | Kontakt | Podpora | RSS kanály
© 2006 Gandalf, Design by Mirek
Creative Commons License