Apple poslal vývojářům 3. verzi Mac OS X 10.6.4 - 10F50

Apple poslal vývojářům 3. verzi Mac OS X 10.6.4 - 10F50

K vývojářům se dostala další beta verze systému Mac OS X 10.6.4, seznam oprav zahrnuje téměř totéž, co minule. Lidé kteří jsou seznámeni s buildem 10F50 Mac OS X říkali, že se jedná o 581,3 MB soubor.

Jedinou změnou, která se v aktualizaci objevila bylo vylepšení kompatibility VoiceOver s iMovie a GarageBand apliakcemi. Předchozí sestavení se zaměřovalo na VoiceOver, ale nezmiňovalo specificky iLife software.

Vývojáři se mají zaměřil na Grafické ovladače, SMB, USB, Voice Over a VPN. Toto sestavení má také vyřešení problémy, který způsobuje že některé vsupy jako klávesnice či trackpad přestanou odpovídat a také zabraňují Adobe Creative Suite 3 aplikacím startovat.

Poslední sestavení také prý zvyšuje spolehlivost VPN připojení a řeší problém, který nastavá při editaci fotografií v plném rozlišení u iPhoto a Aperture, řeší také problém při přehrávání při použití prokládání "Dobré kvality" u přehrávaného DVD.

První beta verze Mac OS X 10.6.4 přišla v dubnu, kdy Apple požádal vývojáře otestovat čtyři klíčové oblasti systému: grafické ovladače, sdílení souborů Windows, USB zařízení a Voice Over.

Poslat Apple poslal vývojářům 3. verzi Mac OS X 10.6.4 - 10F50 na facebook
Publikováno 30.11.2009
 

Změna barev | Autorská práva | Kontakt | Podpora | RSS kanály
© 2006 Gandalf, Design by Mirek
Creative Commons License