Apple bude rušit sekci Apple Downloads

Apple bude rušit sekci Apple Downloads

V souvislosti se spuštění Mac App Storu se plánuje také vypnutí sekce Mac OS X Downloads na Apple.com. Stránka bude vypnuta v den spuštění Mac App storu - 6. ledna. Od této doby se návštěvníci těchto stránek dostanou na stránku, které je informují o spuštění Mac App Storu.

Apple rozeslal vývojářům následující dopis:

Vážený ...,

Děkujeme že jste pomohli vytvořit z Mac OS X Downloads skvělé místo s aplikacemi, které nabízí uživatelům nové cesty pro práci, hraní, učení a kreativitu na Macovi.

Dříve jsme oznámili, že 6. ledna 2011 bude otevřen pro všechny uživatele na světě Mac App Store, který reprezentuje novou příležitost jak oslovit milióny zákazníků. Od uvedení App Storu v roce 2008, jsme nadšeni neuvěřitelnou podporou vývojářů a nadšenou odezvou uživatelů. Nyní přináším revoluční zážitky App Store na Mac OS X.

Protože věříme, že Mac App Store bude nejlepší místo, kde uživatelé mohou najít, koupit a stáhnout aplikaci, nebudeme již dále nabíze aplikace pomocí stránek Mac OS X Downloads. Místo toho, počínaje 6. lednem, budeme směrovat uživatele na prozkoumání širokého spektra aplikací dostupných přes Mac App Store.

Oceňujeme vaši podporu Macovské platformy a doufáme, že využijete této nové přiležitosti jak prezentovat vaše aplikace většímu množství aplikací. Podrobnosti, jak nabízet aplikace na Mac App Store jsou na stránkách Apple Developer (http://developer.apple.com/programs/mac/)

Srdečné pozdravy,

Ron Okamoto
Vice President, Worldwide Developer Relations
Apple Inc.

Ačkoliv to může být pro některé překvapení, dal se takový krok předpokládat. Apple evidentně věří, že jedno centrální místo pro uživatele by měl být Mac App Store a provozovat dvě podobné věci je nesmyslné.

Poslat Apple bude rušit sekci Apple Downloads na facebook
Publikováno 30.11.2009
 

Změna barev | Autorská práva | Kontakt | Podpora | RSS kanály
© 2006 Gandalf, Design by Mirek
Creative Commons License