App Store opět exceluje

App Store opět exceluje

App Store opět prokazuje, že se jedná o výborný produkt, přestože některým je proti srsti nemít možnost instalovat aplikaci odkudkoliv.

Podle tiskového prohlášení Apple, během dvou týdnů, které končily 3. lednem zákazníci utratil přes 1.1 miliardy za aplikace a nákupy v aplikacích. 1. leden byl nejúspěšnější den v historii App Storu, protože tento den zákazníci utratili přes 144 miliónů dolarů. Philip Schiller dále uvádí, že za minulý rok majitelé hardware Apple utratili 20 miliard dolarů. 

Co se týká kritiků, těm vadí například zakazování aplikací. Poslední takovou aplikací je Vidyo, aplikace která umožňoval nahrávat obrazovku telefonu, přidávat k této obrazovce například zvuk pomocí iPhone mikrofonu nebo vstup z kamery. Ti šťastnější si mohli aplikaci stáhnout za 5 dolarů, než ji Apple zakázal.

Součástí instalace aplikace do App Storu je komplexní prohlídka aplikace. To má svá pozitiva - minimalizuje se množství škodlivých aplikací, ale i negativa - naprosto neškodné aplikace jsou zakazovány, protože používají neschválený přístup k api nebo obsahují erotiku atp.

Poslat App Store opět exceluje na facebook
Publikováno 30.11.2015
 

Změna barev | Autorská práva | Kontakt | Podpora | RSS kanály
© 2006 Gandalf, Design by Mirek
Creative Commons License