Výsledky testů dosud neoznámených MacBooků Pro s Core i7

Výsledky testů dosud neoznámených MacBooků Pro s Core i7

Na stránkách Geekbench report se objevily test dosud nepublikovaných MacBooků Pro s Core i7 procesorem, to napovídá že obnova těchto počítačů je na spadnutí.

Zpráva z geekbench se objevila 4. února a následně ji zahlédli u MacRumors - v seznamu modelů objevili MacBook Pro 6,1 - tedy dosud nepoužitý identifikátor počítače - běžící na nevypuštěné verzi Mac OS X 10.6.2 označované jako 10C3067.

Čip zaznamenaný uvnitř tohoto záhadného MacBooku Pro je Core i7 M 620, který reprezentuje nejvyšší třídu této řady čipů, oznámený Intelem jako součást mobilní nabídky Arrandale.

Pokud se nejedná o výsledek nějakého hacku, tyto informace napovídají, že MacBook Pro zodpovědný za skóre u Geekbench může reprezentovat nejvyšší řadu 15ti a 17ti palcových modelů, které Apple plánuje brzy uvést na trh. Již delší dobu se spekuluje, že Apple plánuje použít platformu Arrandale ve své profesionální řadě přenosných počítačů, ačkoliv předchozí zprávy se zaměřovaly hlavně na procesory Core i5.

To souviselo s tím, že Intel minulý měsíc "omylem" vypustil email, ve kterém ve svém programu nabízel možnost vyhrát MacBook Pro s novým Core i5 procesorem. Intel začal tvrdit, že se objevila v reklamních materiálech chyba, ale příliš lidí nepřesvědčil. Většina se dosud domnívá, že Apple měl pravděpodobně připraven MacBook s Core i5, ale po prohlášení Intelu, kdy oznámil stroj ještě před Applem, se mohlo docela dobře stát, že Apple přechází k AMD.:-) Podobně tomu bylo s ATI a NVidií.

Poslat Výsledky testů dosud neoznámených MacBooků Pro s Core i7 na facebook
Publikováno 30.11.2009
 

Změna barev | Autorská práva | Kontakt | Podpora | RSS kanály
© 2006 Gandalf, Design by Mirek
Creative Commons License